• 20 ապրիլ, 2024

     

    Բաղադրիչներ

    1. Կոկոսի փաթիլներ - 70 գրամ
    2. Խտացրած կաթ - 400 գրամ
    3. Կարագ - 200 գրամ
    4. Սպիտակ շոկոլադ - 200 գրամ

     

    Պատրաստման եղանակը

    Կաթսայի մեջ լցնում ենք կարագը և շոկոլադը, դնում ենք թույլ կրակին: Խտացրած կաթը և կոկոսի փաթիլները բլենդերով լավ հարում ենք: Ավելացնում ենք հալված կարագը և շոկոլադը, նորից հարում ենք և "Ռաֆաելլոյի" կրեմը պատրաստ է: Բարի ախորժակ

    Տորթ բալով

    Տորթ բալով

    Նախորդը

    Մրջնաբույն

    Մրջնաբույն

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: