Բաղադրիչներ
- Կեֆիր - 0.5 լիտր
- Շաքարավազ - 2 բաժակ
- Ալյուր - 2 բաժակ
- Հավկիթ - 2 հատ
- Սոդա - 1 թեյի գդալ, որը լուծում ենք քացախի հետ
- Բուսայուղ - 2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը Տարայի մեջ լցնում ենք կեֆիրը: Ավելացնում ենք սոդան, որը նախորոք խառնում ենք մի քիչ քացախի հետ, հավկիթները, շաքարավազը, ալյուրը և բուսայուղը: Բոլոր բաղադրիչները միասին լավ հարում ենք հարիչով: Նախորոք տաքացնում ենք ջեռոցը 180°С, եփում ենք մոտավորապես 25-35 րոպե: Այս բիսկվիթը կարող եք օգտագործել կրեմով տորթեր պատրաստելու համար: Ստացվում է բարձր և շատ համեղ: Բարի ախորժակ
Մեկնաբանել