• 03 դեկտեմբեր, 2024

    Բաղադրիչներ

    1. Կաթ - 500մլ
    2. Հավի ձու - 2 հատ
    3. Շաքարավազ - 1 թեյի գդալ
    4. Բուսայուղ - 2 ճաշի գդալ
    5. Ալյուր - 200 գրամ
    6. Աղ - ըստ ճաշակի
    7. Սոդա - 1 թեյի գդալ

    Պատրաստման եղանակը

    Ձուն լավ հարում ենք աղի և շաքարավազի հետ: Ավելացնում ենք բուսայուղը, լավ խառնում ենք:

    Խառնելով ավելացնում ենք կաթը, սոդան և ալյուրը: Կարող ենք խառնել հարիչի միջոցով:

    Փոքրիկ թավան պատում ենք մի քիչ կարագով կամ բուսայուղով: Դնում ենք կրակին, տաքանալուց հետո լցնում ենք մի քիչ խմոր, պտտեցնում ենք թավան, որպիսի խմորը բարակ շերտով տարածվի:

    Տապակում ենք երկու կողմից մինչև ստացվի վարդագույն երանգ:

    Բարի ախորժակ

    Բեզեյով գնդակներ

    Բեզեյով գնդակներ

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: