Բաղադրիչներ
- Լավաշ - 1 հատ
- Երշիկ, նրբերշիկ կամ հավի միս - 200-250 գրամ
- Սոխ - 1 հատ
- Քաղցր պղպեղ - 1 հատ
- Պանիր - 100-150 գրամ
- Կետչուպ
- Համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
Մանր կտրատում ենք երշիկը և պղպեղը, քերում ենք պանիրը, իսկ սոխը կտրտում ենք կիսալուսնաձև:
Թավայի հատակին դնում ենք լավաշի կեսը, վրան լցնում ենք պանիր:
Դնում ենք լավաշի երկրորդ շերտը, պատում ենք կետչուպով, համեմունքներով:
Պղպեղը, երշիկը, սոխը հավասարաչափ լցնում ենք լավաշի վրա, վերջում ավելացնում ենք պանիրը:
Պիցցան տեղափոխում ենք ջեռոց 3 րոպեով, մինչև պանիրը լրիվ հալվի: Մատուցում ենք տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ
Մեկնաբանել