Չամիչ պատրաստելու համար կարող ենք օգտագործել ցանկացած տեսակի խաղող: Բայց ցանկալի է օգտագործել այնպիսի տեսակներ, որոնք կորիզ չունեն, օրինակ քիշմիշ:
Խաղողը պարտադիր պետք է լինի հասած:
.
Պատրաստման եղանակը
.
- Վերցնում ենք առանց կորիզի խաղող
- Լավ լվանում ենք:
- Հեռացնում ենք պոչիկները:
- Մեկ շարքով շարում ենք մեծ ափսեի մեջ, ապա չորացնում ենք:
- Կարող ենք չորացնել արևի տակ՝ 2-3 օր կամ չիր պատրաստող գործիքով՝ 6-10 ժամ:
Բարի ախորժակ
Մեկնաբանել