Բաղադրիչներ
- Սառը էսպրեսո - 90մլ (2 սուրճի բաժակ)
- Կաթ - 150մլ
- Շաքարավազ ըստ ճաշակի
- Սառույց ըստ ճաշակի
- Հարած սերուցք
Պատրաստման եղանակը
Բլենդերում հարում ենք սուրճը, շաքարավազը և կաթը։ Եթե էսպրեսո սուրճ չունենք, կարող ենք այն փոխարինել շատ թունդ ցանկացած այլ սուրճով։
Ավելացնում ենք սառույցը և մի փոքր հարում ենք, մինչև սառուցը մանրանա։
Մատուցելուց առաջ զարդարում ենք հարած սերուցքով։
Զարդարելու համար կարող ենք օգտագործել նաև քերած կամ հալած շոկոլադ, փոշի կակաո, մանրացրած ընդեղեն, հալած կարամել կամ թխվածքաբլիթի կտորներ։
Բարի ախորժակ։
Մեկնաբանել