Բաղադրիչներ
- Կաթ – 250 մլ
- Ալյուր – 250 գր
- Հավկիթ – 3 հատ
- Վանիլին - 10 գրամ
- Շաքարավազ – 75 գրամ
- Կարագ – 125 գրամ
- Փխրեցուցիչ – 1/4 թեյի գդալ
- Ջուր - 125 մլ
- Աղ – 1 թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը Առանձնացնում ենք ձվի սպիտակուցն ու դեղնուցը: Լավ հարում ենք սպիտակուցը: Կարագը, շաքարավազը, վանիլինը, դեղնուցը և աղը լավ հարում ենք մինչև շաքարավազը հալվի:
Խառնում ենք իրար ալյուրն ու թթխմորը, ապա ավելացնում ենք կաթը, ապա կարագ-շաքարային զանգվածը, դրանից հետո ավելացնում ենք ջուր և հարած սպիտակուցները: Լավ խառնում ենք: Թխում ենք վաֆլի պատրաստող սարքի մեջ մինչև թույլ վարդագույն դառնա: Բարի ախորժակ
Մեկնաբանել