Բաղադրիչներ.
- Վարդի թերթիկներ - 100 գրամ
- Շաքարավազ - 1կգ
- Ջուր - 1 բաժակ
- Կիտրոնի հյութ - 2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը Վարդի թերթիկները լվանում ենք, սրբիչի օգնությամբ հեռացնում ենք ավելորդ ջուրը: Կաթսայի մեջ լցնում ենք ջուր և շաքարավազ, եռացնում ենք, որից հետո ավելացնում ենք վարդի թերթիկները: Թողնում ենք մի քիչ եռա մարմանդ կրակին: Թողնում ենք հանգստանա 12 ժամ: Նորից ենք եռացնում մոտավորապես 20 րոպե, հեռացնում ենք առաջացած փրփուրը, չենք մոռանում խառնել: Ավելի հագեցած գույն ունենալու համար ավելացնում ենք կիտրոնի հյութը: Դրանից հետո եռացնում ենք ևս 3 րոպե և մուրաբան պատրաստ է: Բարի ախորժակ:
Մեկնաբանել