• 10 դեկտեմբեր, 2024
     Մուրաբա վարդի մանրացված թերթիկներով

    Մուրաբա վարդի մանրացված թերթիկներով

    Բաղադրիչներ.

    1. Վարդի թերթիկներ - 500 գրամ
    2. Շաքարավազ - 1,5կգ
    3. Ջուր - 1 բաժակ
    4. Կես կիտրոնի թարմ հյութ

    Պատրաստման եղանակը Պատրաստում ենք թերթիկները. լվանում ենք, սրբիչի օգնությամբ հեռացնում ենք ավելորդ ջուրը, հեռացնում ենք սպիտակ հատվածները, մանր կտրատում ենք: Ավելացնում ենք 500 գրամ շաքարավազ և թողնում ենք 2 օր: Մնացած շաքարավազով, ջրով և կիտրոնի հյութով պատրաստում ենք օշարակ, ավելացնում ենք շաքարավազով թերթիկները: Շարունակում ենք եփել մինչև մուրաբան պնդանա: Բարի ախորժակ:   

    Վարդի թերթիկներով մուրաբա

    Վարդի թերթիկներով մուրաբա

    Նախորդը

    Պահածոյացված ձուկ

    Պահածոյացված ձուկ

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել