• 25 ապրիլ, 2024
     Աղցան "Վինեգրետ"

    Աղցան "Վինեգրետ"

    Բաղադրիչներ 

    1. Կարտոֆիլ - 3-4 հատ
    2. Բազուկ - 2 հատ
    3. Գազար - 2 հատ
    4. Մարինացված վարունգ - 3-4 հատ
    5. Բուսայուղ - 2-3 ճաշկի գդալ
    6. Քացախ - 1 ճաշի գդալ
    7. Աղ, սև պղպեղ
    8. Կանաչի՝ համեմ, կանաչ սոխ, սամիթ ըստ ճաշակի

     

    Պատրաստման եղանակը

    Կարտոֆիլը, գազարը, բազուկը լավ լվանում ենք, ապա եփում ենք առանց կեղևները մաքրելու: Եփելուց հետո թողնում ենք բանջարեղենը սառչի, ապա մաքրում ենք կեղևները, և կտրատում ենք քառակուսիներով: Քառակուսիներով կտրատում ենք նաև մարինացված վարունգը: Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք իրար, համեմում ենք, վերջում ավելացնում ենք մանրացված կանաչին, նորից լավ խառնում ենք, վերջում ավելացնում ենք քացախը և բուսայուղը: Վինեգրետը պատրաստ է: Բարի ախորժակ

    Աղցան կեսար, դասական

    Աղցան կեսար, դասական

    Նախորդը

    Աղցան "Ամանորյա կոշիկ"

    Աղցան "Ամանորյա կոշիկ"

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: