Բաղադրիչներ
- Կարտոֆիլ - 5-6 հատ
- Սմբուկ - 1-2 հատ
- Սոխ - 1 հատ
- Սխտոր - 2 պճեղ
- Պղպեղ - 1-2 հատ
- Աղ, պղպեղ, կանաչի ըստ ճաշակի
- Բուսայուղ տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը Կարտոֆիլը և սմբուկը լվանում ենք, մաքրում կեղևները, կտրատում ենք միանման: Մանր օղակաձև կտրատում ենք պղպեղը և սոխը, իսկ սխտորը քերում ենք կամ անցկացնում ճզմիչով: Տապակի մեջ լցնում ենք բուսայուղը, տապակում ենք սկզբում սոխը, պղպեղը, որից հետո նույն բուսայուղի մեջ տապակում ենք կարտոֆիլը, ապա սմբուկը: Հանում ենք տապակից և ավելացնում ենք աղը, համեմունքները, կանաչին: Թողնում ենք հովանա և աղցանը պատրաստ է: Բարի ախորժակ
Մեկնաբանել