• 15 հոկտեմբեր, 2024
     Մակարոն «Պո Ֆլոտսկի»

    Մակարոն «Պո Ֆլոտսկի»

    Բաղադրիչներ

    1. Մակարոն - 300 գրամ
    2. Տավարի ֆարշ - 600 գրամ
    3. Տոմատի մածուկ - 2 ճաշի գդալ
    4. Բուսայուղ - 2 ճաշի գդալ
    5. Սոխ - 1 հատ
    6. Սխտոր - 2 պճեղ
    7. Աղ

    Պատրաստման եղանակը

    Եռացող ջրի մեջ լցնում ենք մակարոնը, եփում ենք մինչև պատրաստ լինելը: Մանր կտրտում ենք սոխը և սխտորը, ապա տապակում ենք բուսայուղի մեջ մինչև սոխի գույնը դառնա վարդագույն: Ավելացնում ենք ֆարշը և եփում ենք մոտավորապես 10-150 րոպե:

    Ավելացնում ենք տոմատի մածուկը, եփում ենք ևս 2 րոպե:

    Մակարոնի ջուրը քամում ենք, ապա լցնում ենք ֆարշի վրա:

    Մատուցելուց առաջ կարող ենք ավելացնել կտրտած կանաչի կամ պանիր:

    Բարի ախորժակ

    Դդումով կոտլետներ

    Դդումով կոտլետներ

    Նախորդը

    Դդումը պանրով, իտալական բաղադրատոմս

    Դդումը պանրով, իտալական բաղադրատոմս

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել