Բաղադրիչներ
- Մսի ֆարշ - 500 գրամ
- Պոմիդոր - 2 հատ
- Կարտոֆիլ - 5 հատ
- Կաթ - ¼ բաժակ
- Պանիր՝ քերած - 150գ
- Հավկիթ - 1 հատ
- Սոխ - 1 հատ
- Սխտոր - 3 պճեղ
- Սպիտակ հաց - 1 կտոր
- Պաքսիմատ - 100 գրամ
- Բուսական յուղ
- Կանաչի
- Աղ և պղպեղ
Պատրաստման եղանակը.
Հացը դնում ենք կաթի մեջ 5 րոպե: Մաքրում ենք սոխը և սխտորը: Մանր կտրատում ենք: Ապա կտրատում ենք պոմիդորը և կանաչին: Լավ խառնում ենք ձուն, ֆարշը, հացը, մանրացված սոխը, պոմիդորը, պանիրը և կանաչին: Ավելացնում ենք աղը, պղպեղը ըստ ճաշակի և խառնել: Ձևավորում ենք կոտլետներ, բոլոր կողմերից թաթախում ենք պաքսիմատի մեջ: Լվանում և կտրտում ենք կարտոֆիլը 6-8 մասի, ավելացնում ենք բուսական յուղ, աղ, կանաչի:
Ջեռոցի տարան պատում ենք բուսական յուղով, հավասար դասավորում ենք կոտլետները և կարտոֆիլը:
Եփում ենք 35 րոպե 200°C:
Բարի ախորժակ:
Մեկնաբանել