Բաղադրիչներ
- Ալյուր - 2 բաժակ
- Փխրեցուցիչ - 4 թեյի գդալ
- Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ
- Աղ - 1 թեյի գդալ
- Հավկիթ - 2 հատ
- Կաթ - 1,5 բաժակ
- Կարագ - 100 գրամ
Պատրաստման եղանակը Տարայի մեջ լցնում ենք բոլոր բաղադրիչները, լավ հարում ենք, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Խմորը պատրաստ է:
Վաֆլի պատրաստող սարքի մեջ բարակ շերտով բուսայուղ ենք քսում, լցնում ենք խմորը և եփում ենք մինչև վաֆլիները վարդագույն դառնան:
Կարող ենք զարդարել հատապտուղներով և շաքարի փոշիով:
Բարի ախորժակ
Մեկնաբանել