• 21 նոյեմբեր, 2024
     Գլազուր թթվասերով

    Գլազուր թթվասերով

     Բաղադրիչներ

    1. Թթվասեր 20% - 100 գրամ
    2. Կարագ - 50 գրամ
    3. Շաքարավազ - 4 ճաշի գդալ
    4. Կակաո - 6 ճաշի գդալ

    Պատրաստման եղանակը

    Վերցնում ենք փոքր կաթսա, մեջը լցնում ենք կարագը, թթվասերը, շաքարավազը:

    Անընդհատ խառնելով եփում ենք թույլ կրակի վրա:

    Երբ ստացվում է միասեռ զանգված ավելացնում ենք կակաոն:

    Շարունակում ենք խառնել այնքան ժամանակ, մինչև գլազուրը պնդանա:

    Կաթսան հանում ենք կրակից, թողնում ենք մի քիչ հովանա և կարող ենք օգտագործել:

    Բարի ախորժակ

    Շոկոլադե դեսերտ

    Շոկոլադե դեսերտ

    Նախորդը

    Թխվածքաբլիթ՝ Ձվածեղ

    Թխվածքաբլիթ՝ Ձվածեղ

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: