Բաղադրիչներ
- Կաթնային կամ սև շոկոլադ - 200 գրամ
- Սերուցք 35% - 300 գրամ
- Թթվասեր - 2 ճաշի գդալ
- Վանիլին
Պատրաստման եղանակը
Շոկոլադը հալեցնում ենք գոլորշու վրա կամ միկրոալիքային վառարանում:
Լավ հարում ենք սերուցքը, ավելացնում ենք վանիլին, փոքր բաժիններով ավելացնում ենք շոկոլադը: Հարում ենք այնքան, որ ստացվի միասեռ զանգված:
Շոկոլադե կրեմը լցնում ենք մատուցվող ամանների մեջ, զարդարում ենք թթվասերով, քերած շոկոլադով...
Կարող ենք մատուցել և սառը, և սենյակային ջերմաստիճանում պահելուց հետո:
Բարի ախորժակ
Մեկնաբանել