Բաղադրիչներ
- Կարտոֆիլ - 3-4 հատ
- Բազուկ - 2 հատ
- Գազար - 2 հատ
- Մարինացված վարունգ - 3-4 հատ
- Բուսայուղ - 2-3 ճաշկի գդալ
- Քացախ - 1 ճաշի գդալ
- Աղ, սև պղպեղ
- Կանաչի՝ համեմ, կանաչ սոխ, սամիթ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը, գազարը, բազուկը լավ լվանում ենք, ապա եփում ենք առանց կեղևները մաքրելու: Եփելուց հետո թողնում ենք բանջարեղենը սառչի, ապա մաքրում ենք կեղևները, և կտրատում ենք քառակուսիներով: Քառակուսիներով կտրատում ենք նաև մարինացված վարունգը: Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք իրար, համեմում ենք, վերջում ավելացնում ենք մանրացված կանաչին, նորից լավ խառնում ենք, վերջում ավելացնում ենք քացախը և բուսայուղը: Վինեգրետը պատրաստ է: Բարի ախորժակ
Մեկնաբանել