• 15 հոկտեմբեր, 2024
     Դդումով կոտլետներ

    Դդումով կոտլետներ

    Բաղադրիչներ

    1. Դդում - 350 գրամ
    2. Կարտոֆիլ - 350 գրամ
    3. Ալյուր - 3 ճաշի գդալ և 100 գրամ
    4. Բուսայուղ
    5. Աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի

    Պատրաստման եղանակը

    Լավ լվանում ենք դդումը և կարտոֆիլը, հեռացնում ենք կողևները:

    Մանր քերիչով անցկացնում ենք դդումը և կարտոֆիլը, կամ կարող ենք մանրացնել բլենդերով:

    Խառնում ենք իրար մանրացված դդումն ու կարտոֆիլը, ավելացնում ենք աղ, սև պղպեղ, այլուր:

    Լավ խառնում ենք: Պետք է ստացվի ոչ պինդ, ոչ թույլ խմոր:

    Ամանի մեջ լցնում ենք ալյուր: Պատրաստում ենք գնդիկներ, պատում ենք ալյուրով և տապակում ենք տաք բուսայուղի մեջ մոտավորապես 4 րոպե, մինչև երկու կողմից կարմրի:

    Կարող ենք մատուցել և տաք, և սառը վիճակում:

    Բարի ախորժակ

    Լավաշով պիցցա

    Լավաշով պիցցա

    Նախորդը

    Մակարոն «Պո Ֆլոտսկի»

    Մակարոն «Պո Ֆլոտսկի»

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել