• 28 մարտ, 2024
     Ռուլետ ջեմով

    Ռուլետ ջեմով

    Բաղադրիչներ

    1. Հավկիթ - 3 հատ
    2. Շաքարավազ - 1 բաժակ
    3. Սոդա - 0,5 թեյի գդալ
    4. Թթվասեր - 3 ճաշի գդալ
    5. Ալյուր - 1 բաժակ
    6. Ջեմ - ըստ ճաշակի

    Պատրաստման եղանակը

    Հավկիթները, շաքարավազը լավ հարում ենք: Թթվասերի մեջ լցնում ենք սոդան, խառնում ենք և ավելացնում ենք հավկիթի և շաքարավազի վրա: Ավելացնում ենք ալյուրը: Ստացվում է թույլ խմոր: Ջեռոցի թավայի վրա դնում ենք սննդային պերգամենտ, վրան մի փոքր բուսայուղ ենք քսում: Խմորը բարակ շերտով լցնում ենք թավայի մեջ:

    Եփում ենք 180 աստիճան նախորոք տաքացված ջեռոցում 15-20 րոպե: Խմորը հանում ենք ջեռոցից, և տաք վիճակում վրան քսում ենք ջեմը, ապա փաթաթում ենք ռուլետի նման:

    Հովանալուց հետո կարող ենք զարդարել գլազուրով, շաքարի փոշիով, շոկոլադով, մրգերով...

    Բարի ախորժակ

    Թխվածքաբլիթ՝ Ձվածեղ

    Թխվածքաբլիթ՝ Ձվածեղ

    Նախորդը

    Ելակի չիր

    Ելակի չիր

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: