Բաղադրություն
- Թարմ գազար, միջին - 2 հատ
- Թարմ դեղին կամ կանաչ խնձոր, միջին - 2 հատ
- Կիտրոն - 1 հատ
- Իմբիր, ըստ ճաշակի
- Չիայի սերմեր, ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Նախորոք պատրաստում ենք թեյ կիտրոնով և իմբիրով։ Իմբիրի քանակությունը՝ ըստ ճաշակի։
Բլենդերի մեջ հարում ենք կտրտած, մաքրած գազարը և խնձորը։ Որպիսի հեշտ հարենք, ավելացնում ենք թեյը առանց կիտրոնի և իմբիրի։
Կարող ենք ավելացնել նաև չիայի սերմեր, որը ֆրեշը կդարձնի էլ ավելիլ առողջարար։
Ֆրեշը կարող եք պահել սառնարանում, ապակյա, փակ տարայում մինչև 3 օր և վայելել առավոտյան, նախաճաշի հետ կամ որպես նախաճաշ, ինչպես նաև սպորտային պարապունքներից հետո․․․
Ամենակարևորը՝ երբ ցանկանաք )))
Բարի ախորժակ․․․
Մեկնաբանել