Բաղադրիչներ
- Շերտավոր խմոր - 250 գրամ
- Հավի ֆիլե - 200 գրամ
- Պոմիդոր - 200 գրամ
- Կանաչ սոխ - 3-4 հատիկ
- Պինդ պանիր - 80 գրամ
- Աղ - 1 թեյի գդալ
- Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
Բարակ, քառակուսի բացում ենք շերտավոր խմորը:
Կտրտում ենք խմորը փոքր քառակուսիների՝ ըստ ճաշակի:
Խմորի վրա պատառաքաղով անցքեր ենք անում, որպիսի շատ չուռի և ջեռոցում եփում ենք 25 րոպե 200°C ջերմությամբ:
Թավայի մեջ լցնում ենք բուսայուղ, տաքացնում ենք:
Հավի ֆիլեն մանր կտրտում ենք և լցնում ենք թավայի մեջ, տապակում ենք մինչև գույնը դառնա ոսկեգույն:
Մանր կտրտում ենք սոխը, ավելացնում ենք ֆիլեի վրա և մի քանի րոպե տապակում ենք:
Վերջում ավելացնում ենք մանրացված պոմիդոր, աղ, ևս մի քանի րոպե տապակում ենք:
Շերտավոր խմորները տաք վիճակում դնում ենք մատուցվող ափսեի մեջ, լցնում ենք ֆիլեն, վերջում ավելացնում ենք քերած պանիր:
Մատուցելուց առաջ ափսեն մի քանի րոպե դնում ենք ջեռոցի կամ միկրոալիքային վառարանի մեջ, որպիսի պանիրը հալվի: Բարի ախորժակ
Մեկնաբանել