Կոճապղպեղի և կիտրոնի համադրությամբ նիհարեցնող դիետայի առավելություններից է այն հանգամանքը, որ պետք չէ հետևել հատուկ սննդակարգի։ Այն պարզ է, սակայն միարժամանակ արդյունավետ։
Դիետան սկսելուց առաջ ցանկալի է խորհրդակցել բժշկի հետ։
Բաղադրատոմս 1
Կոճապղպեղ - 300 գրամ
Մեղր - 200 գրամ
Կիտրոն - 1 հատ (150 գրամ):
Պատրաստման եղանակը
Մաքրում ենք կիտրոնը կողևից և կորիզներից: Կտրատում ենք քառակուսիներով: Կտրատում ենք նաև կոճապղպեղը, և կիտրոնի հետ միասին տեղադրում ենք բլենդերում: Ավելացնում ենք մեղրը: Հարում ենք, տեղափոխում ենք համապատասխան տարայի մեջ և դնում ենք սառնարանում:
Օգտագործման եղանակը
Օգտագործում ենք օրը 1 անգամ, 1 թեյի գդալ ուտելուց առաջ: Կարելի է ավելացնել թեյի մեջ, կամ պարզապես լուծել ջրով և խմել: Պահում ենք սառնարանում: Օգտագործում ենք ոչ ավել քան 10 օր: Որից հետո ընդմիջում ենք 14-21 օր, ապա կարելի է կրկնել։
Բաղադրատոմս 2:
Առաջարկում են շվեդական դիետոլոգները
Եռացրած, հովացրած ջուր - 2 լիտր
Մեղր - 2 ճաշի գդալ
Մանրացված կոճապղպեղ - 40 գրամ
Կիտրոն - 2 հատ
Կարմիր քաղցր պղպեղ - 1-2 գրամ
Պատրաստման եղանակը
Եռացրած-սառեցված ջրին ավելացնում ենք մանրացված կոճապղպեղը: Հեռացնում ենք կիտրոնի կղևը և կորիզները, քամում ենք հյութը և ավելացնում ենք արդեն պատրաստված կոճապղպեղով հյութի մեջ: Մնացած խյուսը մանրացնում ենք և լցնում հեղուկի մեջ:
Ավելացնում ենք մեղրը և խառնում ենք, մինչև լուծվի:
Դանակի ծայրով ավելացնում ենք պղպեղը: Լավ խառնում ենք և տեղափոխում սառնարան:
Օգտագործման եղանակը
Խմում ենք առավոտյան, սոված ժամանակ, կես բաժակ, 20 րոպեից կարող ենք նախաճաշել: Կես բաժակ ամեն անգամ սնունդ ընդունելուց առաջ:
Քնելուց առաջ խմում ենք 1 բաժակ:
Կարելի է օգտագործել 10 օր: Որից հետո ընդմիջում ենք 20 օր: ,
Ուշադրություն: Եթե Դուք կերակրող մայր եք, մի օգտագործեք կոճապղպեղ: Կամ օգտագործեք շատ փոքր քանակով: Այն կաթին հաղորդում է կծու համ:
Բաղադրատոմս 3:
Առաջարկում են շվեդական դիետոլոգները
Եռացրած ջուր - 1,5 լիտր
Կոճապղպեղ - 1 հատ
Կիտրոն - 1 հատ
Մեղր - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կոճապղպեղը մաքրում ենք կեղևից և մանրացնում ենք: Հեռացնում ենք կիտրոնի կղևը և կորիզները, կտրատում ենք: Ջուրը եռացնում ենք և լցնում կոճապղպեղի և կիտրոնի վրա: Թողնում ենք սառչի սենյակային ջերմաստիճանում մի քանի ժամ: Քամում ենք, ավելացնում մեղր ըստ ճաշակի:
Օգտագործման եղանակը
Օրվա չափաբաժինը չի կարելի գերազանցել 250մլ:
1-ին բաժակը խմում ենք առավոտյան, սոված ստամոքսին, որից 15-20 րոպե հետո նախաճաշում ենք:
Կարելի է ամբողջ չափաբաժինը բաժանել ըստ սնունդ ընդունելու քանակի, և խմել դրանից առաջ:
Վերջին բաժինը խմում ենք քնելուց առաջ: Կարելի է օգտագործել 14 օր: Որից հետո ընդմիջում ենք 1 ամիս:
Կարևոր խորհուրդ
- Նիհարելու ժամանակ փորձում ենք հրաժարվել շաքարից
- Խմում ենք շատ մաքուր ջորը, որիպիսի օգնենք օրգանիզմին հեռացնել ավելորդ տոքսիները
- Փորձում ենք օգտագործել ոչ ռաֆինացված բուսայուղ՝ ձիթապտղի, եգիպտացորենի...
- Նախաճաշին ուտում ենք շիլաներ՝ վարսակի, հնդկաձավարի...
- Արդյունավետ կլինի, եթե զբաղվենք նաև մարմնամարզությամբ
Եղեք բարեկազմ և ամենակարևորը՝ առողջ...
Մեկնաբանել