• 21 նոյեմբեր, 2024
     Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ

    Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ

    Բաղադրություն

    • Թարմ գազար, միջին - 2 հատ
    • Թարմ դեղին կամ կանաչ խնձոր, միջին - 2 հատ 
    • Կիտրոն - 1 հատ
    • Իմբիր, ըստ ճաշակի
    • Չիայի սերմեր, ըստ ճաշակի

    Պատրաստման եղանակը

    Նախորոք պատրաստում ենք թեյ կիտրոնով և իմբիրով։ Իմբիրի քանակությունը՝ ըստ ճաշակի։

    Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ

    Բլենդերի մեջ հարում ենք կտրտած, մաքրած գազարը և խնձորը։ Որպիսի հեշտ հարենք, ավելացնում ենք թեյը առանց կիտրոնի և իմբիրի։ 

    Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ

    Կարող ենք ավելացնել նաև չիայի սերմեր, որը ֆրեշը կդարձնի էլ ավելիլ առողջարար։ 

    Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ

    Ֆրեշը կարող եք պահել սառնարանում, ապակյա, փակ տարայում մինչև 3 օր և վայելել առավոտյան, նախաճաշի հետ կամ որպես նախաճաշ, ինչպես նաև սպորտային պարապունքներից հետո․․․

    Ամենակարևորը՝ երբ ցանկանաք )))

    Բարի ախորժակ․․․

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: