• 21 նոյեմբեր, 2024
     ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ

    ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ

    Բաղադրիչներ.

    1. Սոխ - 1 հատ
    2. Պահածոյացված սունկ - 400 գրամ
    3. Կարտոֆիլ՝ խաշած - 4 հատ
    4. Երշիկ բժշկական - 300 գրամ
    5. Կանաչի ըստ ճաշակի
    6. Աղ, սխտորի փոշի
    7. Թթվասեր կամ բուսայուղ, ըստ ճաշակի

    Պատրաստման եղանակը

    Մանր քառակուսիներով կտրտում ենք խաշած կարտոֆիլը, սոխը, կանաչին, բժշկական երշիկը:

    Եթե սունկը կտրտած չէ, այն նույնպես  կտրատում ենք:

    Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք իրար: Ավելացնում ենք աղ և սխտորի փոշի:

    Վերջում ավելացնում ենք թթվասեր կամ բուսայուղ, երկու դեպքում էլ ստացվում է շատ համեղ:

     

    Բարի ախորժակ: 

    Աղցան տապակած կարտոֆիլով և սմբուկով

    Աղցան տապակած կարտոֆիլով և սմբուկով

    Նախորդը

    ՏԱՎԱՐԻ ՄՍՈՎ, ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ԵՎ ՊԱՆՐՈՎ ԱՂՑԱՆ

    ՏԱՎԱՐԻ ՄՍՈՎ, ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ԵՎ ՊԱՆՐՈՎ ԱՂՑԱՆ

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: