Բաղադրություն
- Նեխուր - 1 կապ
- Գազար - 2 հատ
- Թթու վարունգ - 100 գրամ
- Քունջութ - ըստ ճաշակի
- Քացախ - 1 ճաշի գդալ
- Աղ, սև պղպղեղ
- Ձիթայուղ
Պատրաստման եղանակ
Բանջարեղենը լավ լվանում ենք։
Մանր կտրտում ենք նեխուրը, թթու վարունգը, իսկ գազարը քերում ենք խոշոր քերիչով։
Բանջարեղենի վրա ավելացնում ենք քունջութ, աղ, սև պղպղեղ, քացախ, լավ խառնում ենք, ավելացնում ենք ձիթայուղը և մատուցում ենք։
Բարի ախորժակ։
Մեկնաբանել