Բաղադրիչներ
- Երշիկ – 200 գրամ
- Հավկիթ – 2-3 հատ
- Պինդ պանիր – 100-ից 150 գրամ
- Թարմ վարունգ – 2-3 հատ
- Գազար – 1 հատ
- Եգիպտացորեն - 1 տուփ
- Սոխ – 1 հատ
- Թթվասեր - 200 գրամ
- Աղ, պղպեղ, կանաչի – ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Եփում ենք հավկիթները, սառեցնում, ապա կտրատում քառակուսիներով: Քառակուսիներով ենք կտրատում նաև պանիրը, իսկ երշիկը, վարունգը կտրատում ենք երկարությամբ: Հնարավորինս մանր կտրատում ենք սոխը: Քերիչով անցկացնում ենք գազարը: Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք իրար, ավելացնում ենք աղ, պղպեղ, կանաչի և թթվասեր: Լավ խառնում ենք և մատուցում:
Բարի ախորժակ:
Մեկնաբանել