Բաղադրիչներ
- Մակարոն - 450 գրամ
- Պահածոյացված սպիտակ լոբի - 450 գրամ
- Ձիթապտղի ձեթ - ½ բաժակ
- Սխտոր - 1 պճեղ
- Քացախ - ¼ բաժակ
- Ընկույզ - ½ բաժակ
- Պոմիդոր - 4 հատ
- Աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Մակարոնը եփում ենք և սառեցնում հոսող սառը ջրի տակ: Այս դեպքում մակարոնները չեն կպչում իրար:
Բլենդերում խառնում ենք իրար ձիթապտղի ձեթը, քացախը, մանրացված սխտորը և ընկույզը: Խառնում ենք այնքան, որպիսի ստացվի միասեռ զանգված:
Մանրացնում ենք պոմիդորը, հեռացնում ենք սերմերը:
Մեծ ամանի մեջ խառնում ենք իրար սպիտակ պահածոյացված լոբին, պոմիդորը, ձեթը, աղ, պղպղեղ ըստ ճաշակի: Ավելացնում ենք սառը մակարոնը, նորից լավ խառնում ենք:
Թողնում ենք 30 րոպե, և կարող ենք մատուցել:
Մեկնաբանել