• 11 դեկտեմբեր, 2024
     ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ԵՎ ՎԻՏՉԻՆԱՅՈՎ ԱՂՑԱՆ

    ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ԵՎ ՎԻՏՉԻՆԱՅՈՎ ԱՂՑԱՆ

    Բաղադրիչներ
    1.  Պահածոյացված սունկ - 1 բանկա
    2. Կանաչ սոխ - 1 կապ
    3. Կարտոֆիլ - 3 հատ
    4. Վիտչինա - 300 գրամ
    5. Ձու - 3 հատ
    6. Մայոնեզ կամ թթվասեր
    Պատրաստման եղանակը Աղցանը կարող ենք պատրաստել երկու եղանակով. կարող ենք բաղադրիչները խառնել իրար, կամ պատրաստել շերտերով: Դիտարկենք երկրորդ տարբերակը: Մատուցվող ափսեի մեջ հետևյալ հերթականությամբ լցնում ենք բաղադրիչները, յուրաքանչյուր շերտից հետո քսում ենք մայոնեզ կամ թթվասեր.
    1. կտրտած ձու
    2. եփած և քառակուսիներով կտրտած կարտոֆիլ
    3. քառակուսիներով կտրտած վիտչինա
    4. կանաչ սոխ
    5. պահածոյացված սունկ
    Աղցանը տեղափոխում ենք սառնարան: Բարի ախորժակ
    Նռան հատիկնորվ ապարանջան

    Նռան հատիկնորվ ապարանջան

    Նախորդը

    ԽԵՑԳԵՏՆԻ ՁՈՂԻԿՆԵՐՈՎ ԵՎ ԵԳԻՊՏԱՑՈՐԵՆՈՎ ԱՂՑԱՆ

    ԽԵՑԳԵՏՆԻ ՁՈՂԻԿՆԵՐՈՎ ԵՎ ԵԳԻՊՏԱՑՈՐԵՆՈՎ ԱՂՑԱՆ

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել