• 15 հոկտեմբեր, 2024
     Աղցան "Ռաֆաելլո"

    Աղցան "Ռաֆաելլո"

    Բաղադրիչներ

    1. Հավի դոշ - 150 գրամ
    2. Պինդ պանիր (150 գրամը գնդակների և 150 գրամը զարդարելու համար) - 300 գրամ
    3. Սխտոր - 3 պճեղ
    4. Թթվասեր - 50 գրամ
    5. Մայոնեզ - 50 գրամ
    6. Աղ, սև պղպղեղ

    Պատրաստման եղանակը

    Պանիրը քերում ենք մանր քերիչով:

    Հավի դոշը եփում ենք, մանր կտրտում ենք: Ավելացնում ենք 150 գրամ պանիրը, ճզմած սխտոր և լավ խառնում ենք:
    Ապա ավելացնում ենք աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի, թթվասեր և մայոնեզ, լավ խառնում ենք:
    Ստացված զանգվածից ձևավորում ենք փոքրիկ գնդիկներ:
    Գնդիկները թաթախում ենք քերած պանիրի մեջ, տեղափոխում ենք սառնարան 20 րոպե և կարող ենք մատուցել:
     
    Բարի ախորժակ
    Ամանորյա աղցան՝ Խոզուկ

    Ամանորյա աղցան՝ Խոզուկ

    Նախորդը

    Սպիտակ լոբիով, մակարոնով աղցան

    Սպիտակ լոբիով, մակարոնով աղցան

    Հաջորդը

    Մեկնաբանել