• 22 հունիս, 2024
     Վարունգով, քամած մածունով աղցան

    Վարունգով, քամած մածունով աղցան

    Բաղադրություն

    • Քամած մածուն - 500 գրամ
    • Վարունգ - 500 գրամ
    • Սամիթ՝ ըստ ճաշակի
    • Աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի

    Պատրաստման եղանակը

    Վարունգը լավ լվանում ենք, ձողիկների տեսքով կտրատում։ Թողնում ենք մի քիչ, որպիսի մեջի ջուրը դուրս գա, բայց չի կարելի թույլ տալ, որ վարունգի ձողիկները չորանան։ Կարող ենք անձեռոցիկով թեթև հեռացնել ջուրը։

    Մանր կտրտելու ենք սամիթը։

    Վարունգով, քամած մածունով աղցանՎարունգի ձողիկների վրա լցնում ենք քամած մածունը, կտրտած սամիթը, աղը, սև պղպեղը, խառնում ենք և կարող ենք մատուցել։ 

    Այս աղցանը կարող ենք փակ տարայով պահել սառնարանում մինչև 2 օր։ Վարունգով, քամած մածունով աղցան

    Բարի ախորժակ։ 

    Առողջարար աղցան՝ կաղամբ, գազար, բողկ, վարունգ

    Առողջարար աղցան՝ կաղամբ, գազար, բողկ, վարունգ

    Նախորդը

    Մեկնաբանել

    Եղեք տեղեկացված

    Ձեր կարծիքը շատ կարևոր է մեզ համար, և Ձեր կողմից առաջադրված ցանկացած հարց, առաջարկ կամ դիտողություն պարտադիր արձագանք կստանա: