Բաղադրիչներ

  1.  Կարտոֆիլ - 4 հատ
  2. Գազար - 2 հատ
  3. Բժշկական երշիկ - 500 գրամ
  4. Ձու - 5 հատ
  5. Թթու վարունգ - 4 հատ
  6. Կանաչ ոլոռ - 1 տուփ
  7. Մայոնեզ կամ թթվասեր
  8. Կանաչի, աղ ըստ ճաշակի

  Պատրաստման եղանակը

Ձուն եփում ենք 7-10 րոպե:

Լավ լվանում ենք կարտոֆիլը և գազարը, եփում ենք մոտավորապես  30 րոպե: Եփելու ժամանակ կարող ենք ավելացնել մի քիչ աղ:

Թողնում ենք սառչի, կտրատում ենք հավասար քառակուսիներով:

Երշիկը, թթու վարունգը, ձուն նույնպես կտրատում ենք քառակուսիներով:

Բացում ենք կանաչ ոլոռի տարան, հեռացնում ենք ջուրը:

Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք իրար: Ավելացնում ենք աղ, կանաչի, մայոնեզ կամ թթվասեր:

Բարի ախորժակ