Բաղադրիչներ
- Կարտոֆիլ - 4 հատ
- Գազար - 2 հատ
- Բժշկական երշիկ - 500 գրամ
- Ձու - 5 հատ
- Թթու վարունգ - 4 հատ
- Կանաչ ոլոռ - 1 տուփ
- Մայոնեզ կամ թթվասեր
- Կանաչի, աղ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Ձուն եփում ենք 7-10 րոպե:
Լավ լվանում ենք կարտոֆիլը և գազարը, եփում ենք մոտավորապես 30 րոպե: Եփելու ժամանակ կարող ենք ավելացնել մի քիչ աղ:
Թողնում ենք սառչի, կտրատում ենք հավասար քառակուսիներով:
Երշիկը, թթու վարունգը, ձուն նույնպես կտրատում ենք քառակուսիներով:
Բացում ենք կանաչ ոլոռի տարան, հեռացնում ենք ջուրը:
Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք իրար: Ավելացնում ենք աղ, կանաչի, մայոնեզ կամ թթվասեր:
Բարի ախորժակ
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025