Բաղադրություն
- Քամած մածուն - 500 գրամ
- Վարունգ - 500 գրամ
- Սամիթ՝ ըստ ճաշակի
- Աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Վարունգը լավ լվանում ենք, ձողիկների տեսքով կտրատում։ Թողնում ենք մի քիչ, որպիսի մեջի ջուրը դուրս գա, բայց չի կարելի թույլ տալ, որ վարունգի ձողիկները չորանան։ Կարող ենք անձեռոցիկով թեթև հեռացնել ջուրը։
Մանր կտրտելու ենք սամիթը։
Վարունգի ձողիկների վրա լցնում ենք քամած մածունը, կտրտած սամիթը, աղը, սև պղպեղը, խառնում ենք և կարող ենք մատուցել։
Այս աղցանը կարող ենք փակ տարայով պահել սառնարանում մինչև 2 օր։ 
Բարի ախորժակ։
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025