Բաղադրիչներ.

  1. Տավարի միս - 400 գրամ
  2. Պահածոյացված սունկ - 200 գրամ
  3. Խնձոր - 1 հատ
  4. Պինդ պանիր - 150 գրամ
  5. Կանաչի
  6. Աղ, սև պղպեղ
  7. Թթվասեր կամ մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը Նախորոք լավ եփում ենք տավարի միսը, ջրին ավելացնում ենք 1 ճաշի գդալ աղ: Սառելուց հետո երկարությամբ կտրատում ենք: Տավարի միսը լցնում ենք մատուցվող ափսեի մեջ, որպես առաջին շերտ: Յուրաքանչյուր շերտից հետո ավելացնում ենք քիչ քանակով աղ և սև պղպեղ: Մաքրում ենք խնձորի կեղևը, անց ենք կացնում խոշոր քերիչով: Լցնում ենք տավարի մսի վրա երկրորդ շերտով: Որպես երորդ շերտ լցնում ենք մանրացված պահածոյացված սունկը: Քերում ենք պանիրը և լցնում ենք սնկի վրա: Վրայից լցնում ենք թթվասերը կամ մայոնեզը և զարդարում ենք կանաչիով: Կարող ենք նաև բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և այդպես մատուցել: Բարի ախորժակ: