Բաղադրիչներ.
- Տավարի միս - 400 գրամ
- Պահածոյացված սունկ - 200 գրամ
- Խնձոր - 1 հատ
- Պինդ պանիր - 150 գրամ
- Կանաչի
- Աղ, սև պղպեղ
- Թթվասեր կամ մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը Նախորոք լավ եփում ենք տավարի միսը, ջրին ավելացնում ենք 1 ճաշի գդալ աղ: Սառելուց հետո երկարությամբ կտրատում ենք: Տավարի միսը լցնում ենք մատուցվող ափսեի մեջ, որպես առաջին շերտ: Յուրաքանչյուր շերտից հետո ավելացնում ենք քիչ քանակով աղ և սև պղպեղ: Մաքրում ենք խնձորի կեղևը, անց ենք կացնում խոշոր քերիչով: Լցնում ենք տավարի մսի վրա երկրորդ շերտով: Որպես երորդ շերտ լցնում ենք մանրացված պահածոյացված սունկը: Քերում ենք պանիրը և լցնում ենք սնկի վրա: Վրայից լցնում ենք թթվասերը կամ մայոնեզը և զարդարում ենք կանաչիով: Կարող ենք նաև բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և այդպես մատուցել: Բարի ախորժակ:
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025