Բաղադրիչներ

  1. Մակարոն - 450 գրամ
  2. Պահածոյացված սպիտակ լոբի - 450 գրամ
  3. Ձիթապտղի ձեթ - ½ բաժակ
  4. Սխտոր - 1 պճեղ
  5. Քացախ - ¼ բաժակ
  6. Ընկույզ - ½ բաժակ
  7. Պոմիդոր - 4 հատ
  8.  Աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Մակարոնը եփում ենք և սառեցնում հոսող սառը ջրի տակ: Այս դեպքում մակարոնները չեն կպչում իրար:

Բլենդերում խառնում ենք իրար ձիթապտղի ձեթը, քացախը, մանրացված սխտորը և ընկույզը: Խառնում ենք այնքան, որպիսի ստացվի միասեռ զանգված:

Մանրացնում ենք պոմիդորը, հեռացնում ենք սերմերը:

Մեծ ամանի մեջ խառնում ենք իրար սպիտակ պահածոյացված լոբին, պոմիդորը, ձեթը, աղ, պղպղեղ ըստ ճաշակի: Ավելացնում ենք սառը մակարոնը, նորից լավ խառնում ենք:

Թողնում ենք 30 րոպե, և կարող ենք մատուցել: