Բաղադրություն
- Նեխուր - 1 կապ
- Գազար - 2 հատ
- Թթու վարունգ - 100 գրամ
- Քունջութ - ըստ ճաշակի
- Քացախ - 1 ճաշի գդալ
- Աղ, սև պղպղեղ
- Ձիթայուղ
Պատրաստման եղանակ
Բանջարեղենը լավ լվանում ենք։
Մանր կտրտում ենք նեխուրը, թթու վարունգը, իսկ գազարը քերում ենք խոշոր քերիչով։
Բանջարեղենի վրա ավելացնում ենք քունջութ, աղ, սև պղպղեղ, քացախ, լավ խառնում ենք, ավելացնում ենք ձիթայուղը և մատուցում ենք։
Բարի ախորժակ։

Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025