

Բաղադրություն
- Կարմիր, հատիկավոր լոբի - 250 գրամ
- Հավի կրծքամիս - 500 գրամ
- Թթվասեր կամ մայոնեզ - ըստ ճաշակի
- Բուսայուղ - կարող եք փոխարինել թթվասերին
- Աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կարմիր, հատիկավոր լոբին լվանում ենք, թողնում ենք սառը ջրի մեջ 2 ժամ։ Ապա եփում ենք մինչև լավ փափկի, բայց հատիկները պահպանվեն։ Ջրի մեջ կարող ենք մի քիչ աղ ավելացնել, ըստ ցանկության։
Հավի կրծքամիսը լավ եփում ենք։ Սառելոց հետո պատառաքաղով քրքրում ենք։
Խառնում ենք լոբին, հավի կրծքամիսը, ավելացնում ենք աղ, սև պղպեղ ըստ ճաշակի, խառնում ենք։
Կարող ենք ավելացնել թթվասեր, մայոնեզ, կամ բուսայուղ ըստ ճաշակի։ Բոլոր դեպքերում էլ շատ համեղ է լինում։
Աղցանին ըստ ցանկության կարող ենք ավելացնել մանր կտրտած պոպոկ, որը այն դարձնում է էլ ավելի համեղ և հագեցնող։
Բարի ախորժակ։
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
Բաստուրմա՝ հավի կրծքամսով, պարզ պատրաստում
- 19.12.2023
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Ինչպես ընտրել կաթի կթիչ, իրական պատմություն
- 2025-04-05 17:37:00
Սունկով կրեմ ապուր
- 2025-03-18 13:58:00
Քրիստինե Մալաքյան, Ֆրիլանսեր, իրավաբան, թարգմանիչ
- 2025-03-17 13:35:00
Հայ մոդել Մարիա Ղարիբեանի շքեղ ելույթը Paris Fashion Week 2025-ին
- 2025-03-16 06:47:00
«Արզնի ձոր» ռեստորանային համալիր
- 2025-03-09 05:50:00
Plushy Gold - Հայկական մորթիներ
- 2025-03-09 20:33:00