Բաղադրիչներ
- Ձմերուկ - միջին չափի
- Աղ - 1 ճաշի գդալ
- Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ
- Կիտրոնաթթու - 1 թեյի գդալ
- Ասպիրին - 3 հատ
Պատրաստման եղանակը
Ձմերուկը լվանում ենք, կտրտում ենք, տեղադրում ենք մաքուր բանկաների մեջ։
Եռացնում են ջուրը, լցնում ձմերուկների վրա, թողնում ենք 10 րոպե։
Ջուրը հետ ենք լցնում կաթսայի մեջ, և նորից դնում ենք կրակին, որպիսի եռա։
Այդ ընթացքում բանկաներում ավելացնում ենք յուրաքանչյուր 3 լիտրի համար՝
- աղ - 1 ճաշի գդալ
- շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ
- կիտրոնաթթու - 1 թեյի գդալ
- ասպիրին - 3 հատ
Նորից բանկաներում լցնում ենք եռման ջուր, հերմետիկ փակում ենք բանկաները, ծածկում ենք տաք ծածկոցով և թողնում ենք բանկաները հովանան։
Բարի ախորժակ...
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025