

Բաղադրիչներ
- Դդում - 200 գրամ
- Ծաղկակաղամբ - 200 գրամ
- Գազար - 1 հատ
- Կաթնաշոռ - 3 ճաշի գդալ
- Ալյուր - 1-ից 2 ճաշի գդալ
- Ձու - 1 հատ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
Լավ լվանում ենք դդումը, ծաղկակաղամբը և գազարը: Եփում ենք թույլ կրակի վրա: Դդումի կեսը և գազարը ճզմում ենք, որպիսի ստացվի պյուրե: Դդումի մնացած մասը և ծաղկակաղամբը կամ մանր կտրատում ենք, կամ քերում ենք:
Ավելացնում ենք պյուրեն, կաթնաշոռը, ձուն, աղը: Լավ խառնում ենք:
Ձևավորում ենք կոտլետներ, տեղափոխում ենք ջեռոցի թավայի մեջ, որի հատակը նախորոք կամ պատում ենք բուսայուղով, կամ սննդային թուղթ ենք դնում: Եփում ենք ջեռոցում 35-40 րոպե 170 աստիճան ջերմության պայմաններում:
Ստացվում են շատ համեղ, վիտամիններով հարուստ կոտլետներ:
Բարի ախորժակ
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Ինչպես ընտրել կաթի կթիչ, իրական պատմություն
- 2025-04-05 17:37:00
Սունկով կրեմ ապուր
- 2025-03-18 13:58:00
Քրիստինե Մալաքյան, Ֆրիլանսեր, իրավաբան, թարգմանիչ
- 2025-03-17 13:35:00
Հայ մոդել Մարիա Ղարիբեանի շքեղ ելույթը Paris Fashion Week 2025-ին
- 2025-03-16 06:47:00
«Արզնի ձոր» ռեստորանային համալիր
- 2025-03-09 05:50:00
Plushy Gold - Հայկական մորթիներ
- 2025-03-09 20:33:00