Բաղադրիչներ

  1.  Ալյուր - 2 բաժակ
  2. Փխրեցուցիչ - 4 թեյի գդալ
  3. Շաքարավազ -  2 ճաշի գդալ
  4. Աղ - 1 թեյի գդալ
  5. Հավկիթ - 2 հատ
  6. Կաթ - 1,5 բաժակ
  7. Կարագ - 100 գրամ

Պատրաստման եղանակը Տարայի մեջ լցնում ենք բոլոր բաղադրիչները, լավ հարում ենք, մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Խմորը պատրաստ է:

Վաֆլի պատրաստող սարքի մեջ բարակ շերտով բուսայուղ ենք քսում, լցնում ենք խմորը և եփում ենք մինչև վաֆլիները վարդագույն դառնան:

Կարող ենք զարդարել հատապտուղներով և շաքարի փոշիով:

Բարի ախորժակ