Բաղադրիչներ

  1.  Կաթ – 250 մլ
  2. Ալյուր – 250 գր
  3. Հավկիթ – 3 հատ
  4. Վանիլին - 10 գրամ
  5. Շաքարավազ –  75 գրամ
  6. Կարագ – 125 գրամ
  7. Փխրեցուցիչ – 1/4 թեյի գդալ
  8. Ջուր - 125 մլ
  9. Աղ – 1 թեյի գդալ

Պատրաստման եղանակը Առանձնացնում ենք ձվի սպիտակուցն ու դեղնուցը: Լավ հարում ենք սպիտակուցը: Կարագը, շաքարավազը, վանիլինը, դեղնուցը և աղը լավ հարում ենք մինչև շաքարավազը հալվի:

Խառնում ենք իրար ալյուրն ու թթխմորը, ապա ավելացնում ենք կաթը, ապա կարագ-շաքարային զանգվածը, դրանից հետո ավելացնում ենք ջուր և հարած սպիտակուցները: Լավ խառնում ենք: Թխում ենք վաֆլի պատրաստող սարքի մեջ մինչև թույլ վարդագույն դառնա: Բարի ախորժակ