Բաղադրիչներ
- Կաթ – 250 մլ
- Ալյուր – 250 գր
- Հավկիթ – 3 հատ
- Վանիլին - 10 գրամ
- Շաքարավազ – 75 գրամ
- Կարագ – 125 գրամ
- Փխրեցուցիչ – 1/4 թեյի գդալ
- Ջուր - 125 մլ
- Աղ – 1 թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը Առանձնացնում ենք ձվի սպիտակուցն ու դեղնուցը: Լավ հարում ենք սպիտակուցը: Կարագը, շաքարավազը, վանիլինը, դեղնուցը և աղը լավ հարում ենք մինչև շաքարավազը հալվի:
Խառնում ենք իրար ալյուրն ու թթխմորը, ապա ավելացնում ենք կաթը, ապա կարագ-շաքարային զանգվածը, դրանից հետո ավելացնում ենք ջուր և հարած սպիտակուցները: Լավ խառնում ենք: Թխում ենք վաֆլի պատրաստող սարքի մեջ մինչև թույլ վարդագույն դառնա: Բարի ախորժակ

Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025