Բաղադրիչներ
- Երշիկ – 200 գրամ
- Հավկիթ – 2-3 հատ
- Պինդ պանիր – 100-ից 150 գրամ
- Թարմ վարունգ – 2-3 հատ
- Գազար – 1 հատ
- Եգիպտացորեն - 1 տուփ
- Սոխ – 1 հատ
- Թթվասեր - 200 գրամ
- Աղ, պղպեղ, կանաչի – ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Եփում ենք հավկիթները, սառեցնում, ապա կտրատում քառակուսիներով: Քառակուսիներով ենք կտրատում նաև պանիրը, իսկ երշիկը, վարունգը կտրատում ենք երկարությամբ: Հնարավորինս մանր կտրատում ենք սոխը: Քերիչով անցկացնում ենք գազարը: Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք իրար, ավելացնում ենք աղ, պղպեղ, կանաչի և թթվասեր: Լավ խառնում ենք և մատուցում:
Բարի ախորժակ:
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025