Բաղադրիչներ 

  1. Կարտոֆիլ - 3-4 հատ
  2. Բազուկ - 2 հատ
  3. Գազար - 2 հատ
  4. Մարինացված վարունգ - 3-4 հատ
  5. Բուսայուղ - 2-3 ճաշկի գդալ
  6. Քացախ - 1 ճաշի գդալ
  7. Աղ, սև պղպեղ
  8. Կանաչի՝ համեմ, կանաչ սոխ, սամիթ ըստ ճաշակի

 

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը, գազարը, բազուկը լավ լվանում ենք, ապա եփում ենք առանց կեղևները մաքրելու: Եփելուց հետո թողնում ենք բանջարեղենը սառչի, ապա մաքրում ենք կեղևները, և կտրատում ենք քառակուսիներով: Քառակուսիներով կտրատում ենք նաև մարինացված վարունգը: Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք իրար, համեմում ենք, վերջում ավելացնում ենք մանրացված կանաչին, նորից լավ խառնում ենք, վերջում ավելացնում ենք քացախը և բուսայուղը: Վինեգրետը պատրաստ է: Բարի ախորժակ