Բաղադրիչներ

  1. Կարտոֆիլ - 5-6 հատ
  2. Սմբուկ - 1-2 հատ
  3. Սոխ - 1 հատ
  4. Սխտոր - 2 պճեղ
  5. Պղպեղ - 1-2 հատ
  6. Աղ, պղպեղ, կանաչի ըստ ճաշակի
  7. Բուսայուղ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը Կարտոֆիլը և սմբուկը լվանում ենք, մաքրում կեղևները, կտրատում ենք միանման: Մանր օղակաձև կտրատում ենք պղպեղը և սոխը, իսկ սխտորը քերում ենք կամ անցկացնում ճզմիչով: Տապակի մեջ լցնում ենք բուսայուղը, տապակում ենք սկզբում սոխը, պղպեղը, որից հետո նույն բուսայուղի մեջ տապակում ենք կարտոֆիլը, ապա սմբուկը: Հանում ենք տապակից և ավելացնում ենք աղը, համեմունքները, կանաչին: Թողնում ենք հովանա և աղցանը պատրաստ է: Բարի ախորժակ