Բաղադրիչներ
- Կարտոֆիլ - 5-6 հատ
- Սմբուկ - 1-2 հատ
- Սոխ - 1 հատ
- Սխտոր - 2 պճեղ
- Պղպեղ - 1-2 հատ
- Աղ, պղպեղ, կանաչի ըստ ճաշակի
- Բուսայուղ տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը Կարտոֆիլը և սմբուկը լվանում ենք, մաքրում կեղևները, կտրատում ենք միանման: Մանր օղակաձև կտրատում ենք պղպեղը և սոխը, իսկ սխտորը քերում ենք կամ անցկացնում ճզմիչով: Տապակի մեջ լցնում ենք բուսայուղը, տապակում ենք սկզբում սոխը, պղպեղը, որից հետո նույն բուսայուղի մեջ տապակում ենք կարտոֆիլը, ապա սմբուկը: Հանում ենք տապակից և ավելացնում ենք աղը, համեմունքները, կանաչին: Թողնում ենք հովանա և աղցանը պատրաստ է: Բարի ախորժակ
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025