Բաղադրչներ
- Բանան - 2 հատ
- Ձու - 1 հատ
- Մածուն - 8 ճաշի գդալ
- Կոկոսի յուղ - 1 ճաշի գդալ
- Սոդա - 0.5 թեյի գդալ
- Մշկընկույզ, իմբիր ըստ ճաշակի
- Բրնձի ալյուր - 10 ճաշի գդալ
- Ցորենի ամբողջահատիկ - 10 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
Բանանը տրորել, ձվի հետ լավ հարել։ Ավելացնել մածունը սոդայով, կոկոսի յուղը, մշկընկույզը, իմբիրը, ապա ալյուրը։
Հունցել, ձևավորել խմորը և թխել 150° տաքացված ջեռոցում 25 րոպե։
Զարդարել դառը շոկոլադով։
Բարի ախորժակ։
Հեղինակ՝ Վարդ Վարդազարյան
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025