Բաղադրիչներ
- Պանիր - 200 գրամ
- Հավկիթ - 1 հատ
- Ալյուր - 2 ճաշի գդալ
- Պաքսիմատ - կես բաժակ
- Բուսայուղ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը Կտրատում ենք պանիրը մոտավորապես 1սմ լայնությամբ, ձևը և երկարությունը մեր ընտրությամբ: Հարում ենք հավկիթը մի պտղունց աղի հետ: Պատրաստում ենք ալյուրն ու պաքսիմատը: Պանիրը թաթախում ենք հետևյալ հերթականությամբ՝ այլուր, հավկիթի, պաքսիմատ: Թավայի մեջ լցնում ենք բուսայուղը, տաքացնում ենք, և պատրաստի պանիրները տապակում ենք 2 կողմից: Երկար տապակիել չի կարելի, քանի որ պանիրը կարող է շատ հալվել և լցվել բուսայուղի մեջ: Մատուցում ենք տաք վիճակում: Բարի ախորժակ
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025