Բաղադրիչներ

  1. Կաթնային կամ սև շոկոլադ - 200 գրամ
  2. Սերուցք 35% - 300 գրամ
  3. Թթվասեր - 2 ճաշի գդալ
  4. Վանիլին

Պատրաստման եղանակը

Շոկոլադը հալեցնում ենք գոլորշու վրա կամ միկրոալիքային վառարանում:

Լավ հարում ենք սերուցքը, ավելացնում ենք վանիլին, փոքր բաժիններով ավելացնում ենք շոկոլադը: Հարում ենք այնքան, որ ստացվի միասեռ զանգված:

Շոկոլադե կրեմը լցնում ենք մատուցվող ամանների մեջ, զարդարում ենք թթվասերով, քերած շոկոլադով...

Կարող ենք մատուցել և սառը, և սենյակային ջերմաստիճանում պահելուց հետո:

Բարի ախորժակ