Բաղադրիչներ
- Շերտավոր խմոր - 250 գրամ
- Հավի ֆիլե - 200 գրամ
- Պոմիդոր - 200 գրամ
- Կանաչ սոխ - 3-4 հատիկ
- Պինդ պանիր - 80 գրամ
- Աղ - 1 թեյի գդալ
- Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
Բարակ, քառակուսի բացում ենք շերտավոր խմորը:
Կտրտում ենք խմորը փոքր քառակուսիների՝ ըստ ճաշակի:
Խմորի վրա պատառաքաղով անցքեր ենք անում, որպիսի շատ չուռի և ջեռոցում եփում ենք 25 րոպե 200°C ջերմությամբ:
Թավայի մեջ լցնում ենք բուսայուղ, տաքացնում ենք:
Հավի ֆիլեն մանր կտրտում ենք և լցնում ենք թավայի մեջ, տապակում ենք մինչև գույնը դառնա ոսկեգույն:
Մանր կտրտում ենք սոխը, ավելացնում ենք ֆիլեի վրա և մի քանի րոպե տապակում ենք:
Վերջում ավելացնում ենք մանրացված պոմիդոր, աղ, ևս մի քանի րոպե տապակում ենք:
Շերտավոր խմորները տաք վիճակում դնում ենք մատուցվող ափսեի մեջ, լցնում ենք ֆիլեն, վերջում ավելացնում ենք քերած պանիր:
Մատուցելուց առաջ ափսեն մի քանի րոպե դնում ենք ջեռոցի կամ միկրոալիքային վառարանի մեջ, որպիսի պանիրը հալվի:
Բարի ախորժակ
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025