Բաղադրիչներ.

  1. Սոխ - 1 հատ
  2. Պահածոյացված սունկ - 400 գրամ
  3. Կարտոֆիլ՝ խաշած - 4 հատ
  4. Երշիկ բժշկական - 300 գրամ
  5. Կանաչի ըստ ճաշակի
  6. Աղ, սխտորի փոշի
  7. Թթվասեր կամ բուսայուղ, ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Մանր քառակուսիներով կտրտում ենք խաշած կարտոֆիլը, սոխը, կանաչին, բժշկական երշիկը:

Եթե սունկը կտրտած չէ, այն նույնպես  կտրատում ենք:

Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք իրար: Ավելացնում ենք աղ և սխտորի փոշի:

Վերջում ավելացնում ենք թթվասեր կամ բուսայուղ, երկու դեպքում էլ ստացվում է շատ համեղ:

 

Բարի ախորժակ: