Բաղադրիչներ
- Մակարոն - 300 գրամ
- Տավարի ֆարշ - 600 գրամ
- Տոմատի մածուկ - 2 ճաշի գդալ
- Բուսայուղ - 2 ճաշի գդալ
- Սոխ - 1 հատ
- Սխտոր - 2 պճեղ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
Եռացող ջրի մեջ լցնում ենք մակարոնը, եփում ենք մինչև պատրաստ լինելը: Մանր կտրտում ենք սոխը և սխտորը, ապա տապակում ենք բուսայուղի մեջ մինչև սոխի գույնը դառնա վարդագույն: Ավելացնում ենք ֆարշը և եփում ենք մոտավորապես 10-150 րոպե:

Ավելացնում ենք տոմատի մածուկը, եփում ենք ևս 2 րոպե:
Մակարոնի ջուրը քամում ենք, ապա լցնում ենք ֆարշի վրա:
Մատուցելուց առաջ կարող ենք ավելացնել կտրտած կանաչի կամ պանիր:

Բարի ախորժակ
Հետաքրքիր է նաև․․․
Սունկով կրեմ ապուր
- 18.03.2025
Գազարով, խնձորով, կիտրոնով, իմբիրով ֆրեշ
- 15.03.2024
Կարկիր լոբիով և հավի կրծքամսով աղցան
- 23.02.2024
ՊԱՀԱԾՈՅԱՑՎԱԾ ՍՆԿՈՎ ՊԱՐԶ ԱՂՑԱՆ
- 23.02.2024
ՎԵՐՋԻՆՆԵՐԸ
Այաքս Ակադեմիա, ֆուտբոլային ակումբ
- 2025-11-25 13:46:00
Հայկ Աջապահյան, «Ամանորի հրաշքը» գրքի գեղեցիկ շնորհանդեսը
- 2025-11-22 18:16:00
Աստղիկ ստեղծագործ մտքի կենտրոն
- 2025-10-09 19:14:00
Լիլիթ Գուրօղլյան, LiGuro Academy հիմնադիր, ֆոնդհայթայթման մասնագետ
- 2025-09-30 19:19:00
Իվետա Մուկուչյան - «Այ, Այ, այ»
- 2025-09-30 07:40:00
ԲԱԺԱՆՈՐԴԱԳՐՎԵԼ
All Rights Reserved © 2025