Բաղադրիչներ

  1. Մակարոն - 300 գրամ
  2. Տավարի ֆարշ - 600 գրամ
  3. Տոմատի մածուկ - 2 ճաշի գդալ
  4. Բուսայուղ - 2 ճաշի գդալ
  5. Սոխ - 1 հատ
  6. Սխտոր - 2 պճեղ
  7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

Եռացող ջրի մեջ լցնում ենք մակարոնը, եփում ենք մինչև պատրաստ լինելը: Մանր կտրտում ենք սոխը և սխտորը, ապա տապակում ենք բուսայուղի մեջ մինչև սոխի գույնը դառնա վարդագույն: Ավելացնում ենք ֆարշը և եփում ենք մոտավորապես 10-150 րոպե:

Ավելացնում ենք տոմատի մածուկը, եփում ենք ևս 2 րոպե:

Մակարոնի ջուրը քամում ենք, ապա լցնում ենք ֆարշի վրա:

Մատուցելուց առաջ կարող ենք ավելացնել կտրտած կանաչի կամ պանիր:

Բարի ախորժակ