Հալած տաք պանիր լավաշի մեջ.... Հիանալի նախաճաշ ընդամենը  5 րոպեում Բաղադրիչներ.

  1. Լավաշ
  2. Պանիր, ցանկալի է լինի յուղայնությամբ
  3. Ձու
  4. Աղ, համեմունք - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը Լավաշը կտրատում ենք ուղղանկյուններով: Պանիրը կտրատում ենք այնպես, որ լավաշով կարողանանք ծածկել երկու կողմից նվազագույնը 1սմ հաստությամբ: Ձուն հարում ենք պատառաքաղով, ավելացնում ենք աղ և համեմունք ըստ ճաշակի, հաշվի ենք առնում նաև պանրի աղիությունը: Պանիրը փաթաթում ենք լավաշով, տեղափոխում ենք հարված ձվի մեջ, մի քանի վայրկյան թողնում ենք, տապակում ենք երկու կողմից 3-5 րոպե:

Մատուցում ենք տաք վիճակում: Բարի ախորժակ: